The Story Behind Roselindemode

Inverband met het coronavirus zijn de markten, Fairs etc tot en met  31 augustus 2020 komen te vervallen.

By Alice de Groot

Inverband met het Corona virus is het gewenst om contactloos te betalen, echter naast digitaal betalen kunt u bij ons ook contant betalen.

Vandaag 16-01-2021 heb ik mijn 1e video content gemaakt. Roselinde modestoffen. 

Vandaag 13-01-2021 ben ik bezig om mijn WordPress webshop bij te werken en aan te passen zodat het voor de nieuwere stoffen mogelijk is om deze nu per 10 cm te bestellen. 

Leuk zomerse jurk.

Oude meesters blijven ook vandaag de dag nog een belangrijke bron van inspratie. Wij hebben enkele panelen op een groot doek (verkrijgbaar bij Roselindemodestoffen) geplaatst.  Op de afbeeldingen zijn onder andere weergegeven het straatje van Vermeer, de Mona Lisa,  Kinderen der zee, Jozef Israëls, De brief lezende vrouw geschilderd door van Meer. Met deze afbeeldingen kunt u van alles maken, een T shirt, een tas, een schilderij, enz. 


oudemeesters

“Deze week heb ik mij laten inspireren door de nog niet gekopte tulpen velden in de polder.  “

”  Het resultaat “

All
New Gallery

Vanavond even wezen uitwaaien in de corona crisis. Teven wat fotoos gemaakt van de jurken waar wij opdit moment mee bezig zijn. De stoffen zijn bij ons tekoop.

Dames riempje RoselindemodeSpeciaal voor onze bruidsmoedermode, nu een bijpassende riem welke in elke gewenste stof kan worden gemaakt. Dit maakt het geheel nog mooier.

damesriempje

Draagt U straks een haute couture-mondkapje?

Het zou zomaar kunnen dat U voortaan met een fashionable mondkapje de deur uitgaat. Roselindemode, een van de favoriete modehuizen van Nederland, komt namelijk met haute couture-mondmaskers.

mondkapje modieus
Mondkapje modieus

Spreidbroekje gemaakt voor onze kleine dame.

Wij van Roselindemode maken spreidbroekjes, spreidbroeken van stof uitgevoerd met drukknopen welke over de medische spreidbroek wordt aangebracht. 

Het doel van een gips  spreidbroekje houdt heupjes in spreidstand, bij heupdysplasie of heupluxatie. 

Bij heupdysplasie is de heupkop onvoldoende overdekt door de heupkom. De kom is dan onvoldoende ontwikkeld, waardoor het heupgewricht niet goed werkt.

 Bij heupluxatie ligt de heupkop gedeeltelijk (subluxatie) of volledig (luxatie) buiten de heupkom. Indien dit niet wordt behandeld gaat men als het ware kreupellopen.