Alice en Gerrit de Groot

Ik ben Alice de Groot en het gezicht van Roselindemode.

In 2015 gestart met Roselindemodestoffen, een feel good kleding atelier met een online website en winkel dat je inspireert en motiveert. Met nieuwe, stoffen, leuke jurken en tips voor een bewuste en positieve kledingstijl.

Ik heb een passie voor mooie en betaalbare stoffen waar mee ik jurken, jassen, blouse, bruidskleding voor bruidsmoeders en zussen etc van maak.

In de reguliere kleding zaken is het toch vaak zo dat de jurken te klein, te smal etc zijn waardoor het toch niet zo zit als het zou moeten zitten.

Customer Review

In een wereld waarin de klantervaring even belangrijk is als het product zelf – of zelfs belangrijker dan het product – kunnen merken niet meer alleen concurreren op basis van prijs en functionaliteit. Ze moeten relevant zijn en een toegevoegde waarde bieden. Wij proberen te begrijpen wat de klant nodig heeft en wenselijk vindt. Daarom mijn visie over waarom wij onze kleding voor u opmaat maken en dat onze inspanning erop gericht is  dat u als klant meerwaarde ontvangt, het Internet of Things een sleutelrol spelen bij de vormgeving en de modellen van de gemaakte kleding.

Alice de Groot

"Eigenaresse”

Gerrit de Groot

"Inkoper”

Hans Bastiaan

"Web developer”

Translate »
Open chat
Roselindemodestoffen