Over ons

 

Mijn naam is Alice de Groot.

“Mijn passie is om naast de stoffen welke wij verkopen ook van deze stoffen speciaal voor u op maat gemaakte  kleding stukken te maken.”

En maak dames en kinderkleding op maat, de kinderkleding is gericht op meisjes.

Roselinde’ produceren wij uw kleding, de benodigde stof voor onze producten kopen wij rechtstreeks in bij de stoffengroothandel.

In het  jaar 2016 ben ik gestart met mijn eigen webwinkel/shop, deze webshop is door ons team Roselinde-mode zelf gemaakt.

In onze webshop staan enkele kledingmodellen welke door ons zijn vervaardigd, uiteraard is het mogelijk om zelf stof en een patroon aan te leveren om uw jurk ,rok of top bij ons te laten vervaardigen.

Vooraf aan de opdracht zullen wij de definitieve kosten hiervan aan u kenbaar maken.

De vermelde vanaf prijs is voor een eenvoudige jurk gemaakt van bv tricot zonder ritsen etc. In onze webshop is een groot deel van de stoffen te  zien waar wij mee werken.

In verband met het Corona virus zijn wij dit jaar niet in de zomermaanden op de diverse markten en braderie├źn en verkopingen voor goede doelen te vinden.

Verder verkopen wij produkten van Little Granny. Dit bedrijf is sinds begin 2017 onderdeel van Roselindemode. Via dit label brengen wij ook spreidbroekjes op de markt.

Atelier Roselinde Mode

lokatie Huisdijk 17
8085 PL Doornspijk
Nederland
Alice de Groot
telefoon 0631 590 659
email info@roselindemode.nl
BTW nummer: NL169311740B01
KvK nummer: 63480549
Bank: NL 44 INGB  0006 9573 29